Guitar Hero: Metallica skladby

Martin Šmíd , 26.01.2009 13:44,  16

Guitar Hero: Metallica vyjde už na jaře pro Playstation 3 a Xbox 360, tak je ten nejlepší čas, abychom se podívali, jaké skladby budou na disku. Od Metallicy se dočkáme skladeb: All Nightmare Long, Battery, Creeping Death, Disposable Heroes, Dyers Eve, Enter Sandman, Fade To Black, Fight Fire With Fire, For Whom The Bell Tolls, Frantic, Fuel, Hit The Lights, King Nothing, Master of Puppets, Mercyful Fate (Medley), No Leaf Clover, Nothing Else Matters, One, Orion, Sad But True, Seek And, Destroy, The Memory Remains, The Shortest Straw, The Thing That Should Not Be, The Unforgiven, Welcome Home (Sanitarium), Wherever I May Roam a Whiplash. Kromě těchto skladeb se dočkáme tracků i od hostujících kapel: Alice In Chains - No Excuses, Bob Seger - Turn The Page, Corrosion of Conformity – Albatross, Diamond Head - Am I Evil?, Foo Fighters - Stacked Actors, Judas Priest – Hell Bent For Leather, Kyuss - Demon Cleaner, Lynyrd Skynyrd - Tuesdays Gone, Machine Head - Beautiful Mourning, Mastodon - Blood And Thunder, Mercyful Fate – Evil, Michael Schenker Group - Armed and Ready, Motorhead - Ace of Spades, Queen - Stone Cold Crazy, Samhain - Mother of Mercy, Slayer - War Ensemble, Social Distortion - Mommy’s Little Monster, Suicidal Tendencies - War Inside My Head, System of a Down – Toxicity, The Sword - Black River a Thin Lizzy - The Boys Are Back in Town.




    Pro přidání komentáře je nutné být registrován a přihlášen.

    Sniper Ghost Warrior Contracts 2


    Mass Effect: Legendary Edition


    MotoGP 21


    New Pokémon Snap


    Necromunda: Hired Gun


    Final Fantasy VII Remake Intergrade